Незаконната промяна на Промяната. Това написа зам.-председателят на Столичния общински съвет

...
Незаконната промяна на Промяната. Това написа зам.-председателят на Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Организацията на движението на бул. Витоша и Патриарха е незаконна

Незаконната смяна на " Промяната ". Това написа зам.-председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в своя фейбук.

Вчера от Пътна полиция оповестиха публично, че макар че е задължена по закон, Столична община въобще не е поискала координиране на смяната в организация на придвижването на бул. Патриарх Евтимий, Витоша и Фритьоф Нансен. Това значи няколко неща:

Независимо дали ви харесва или не, новата организация на придвижването на бул. “Витоша ” и “Патриарха ” просто е НЕЗАКОННА.

От публично мнение на Пътна полиция София следва, че организацията на “Спасеното кръстовище ” - всяко колче, всяка линия от новата маркировка и всеки нов пътен знак са противозаконни.

От “Промяната ”, като се изключи че не слушат жителите, нарушиха флагрантно разпоредбите, като не питаха даже Пътна полиция за промени, които вършат на пътя. А според чл.6, ал.2 от общинската разпоредба от 2018 година всички планове за организация на придвижването и измененията в него се съгласуват с Пътна полиция. Човек би помислил, че е редно да ги съгласуваш преди да изхарчиш 1 млн.лева и да ги извърши, нали? Да, но не.

Когато е налице нарушаване на закона, при което са изхарчени 1 000 000 лв. обществени средства за тези противозаконни преустройства, това може да съставлява закононарушението занемареност в изключително огромни размери.

Това не е смяната, за която гласоподаваха хората. Много е просто по какъв начин да управляваш добре - вслушваш се в жителите и спазваш закона.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР